Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Κάλεσμα: Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης

Στη σημερινή εποχή της κρίσης η εξοντωτική ανεργία, η φτωχοποίηση και η συνολικά σταδιακή εξαθλίωση και υποτίμηση της ζωής μας, οδηγούν στη διάλυση του κοινωνικού ιστού και την εμφάνιση του νεοναζιστικού φαινομένου. Αυτή η πραγματικότητα χτυπάει δυστυχώς και την πόρτα της γειτονιάς μας. 
Ως ανάχωμα στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία και σαν απάντηση στον κοινωνικό κανιβαλισμό, πολίτες της Πετρούπολης πήραμε την πρωτοβουλία να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και να προτάξουμε έτσι μια κοινωνία ισότητας και αξιοπρέπειας. 
Στην κατεύθυνση αυτή δημιουργήθηκαν ομάδες που εντάσσονται στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και της διατροφής διαμορφώνοντας έτσι ένα “Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης” στην Πετρούπολη που ευελπιστεί να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο. 


Για τη χρήσιμη ανταλλαγή εμπειρίας ανάμεσα στις υπάρχουσες ομάδες  αλλά και για την εξασφάλιση της περαιτέρω πορείας στις παραπάνω δράσεις, καλούμε σε συνάντηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης (Εθν. Αντιστάσεως 61), την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 19.30. Με την πεποίθηση ότι μας αφορά όλους, σας περιμένουμε εκεί.

Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πετρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου